Olen palannut "oikeisiin" töihin. Syksy on ollut väsyttävä ja nukahdan yleensä ennen kymmentä. Aamulla lapset kouluun ja päiväkotiin. Iltapäivällä keräilen heidät sitten kolmesta eripaikasta kotiin. Aamulla mies vie esikoista joinakin päivinä. Iltapäivät ovat minun vastuullani kokonaan.

Neuleita on joitakin valmistunut kuitenkin. Veljen alpakkaneuleen tikuttelin sinnillä valmiiksi. Loppusuoralla meinasi usko mennä. Samasta langasta tuli veljen avovaimolle huivi. Lupaan kuvata heidät ja neuleet, kun tulevat hakemaan tuotoksiani.

Olen ostanut lohtulankaa jo useamman kerran *huokaus*. Esim Bambua tarjouslaarista ja sukkalankaa lasten sukkiin. Tämän päivän lohtulanka oli Austermanin Step (se vihreä sävy).

Olen aloittanut monta uutta työtä.. Shetland Triangle valkoisesta Floricasta, sukat Stepistä, sukat Regia 4-fädigistä ja pipo 7-velj Kantrista. Vanhoja keskeneräisiä on ainakin se ruskea Bambuneule, alpakasta itselle myös jne...Kesken on nyt niin monta, että tarvitsisin omat fufoilut kiireesti.

Luen kuitenkin blogejanne melko usein. Kotona ollessa blogit olivat henkireikä ulkomaailmaan, jossa sai itselleen ihania ideoita. Tällä hetkellä kotona ollessa tekee mieli neuloa, jos jaksaa. Haluaisin vuodattaa myös työasioita, mutta se ei ole sallittua.

Ihanaa neulesyksyä kaikille. Kirjoitan taas, kun jaksan.