270426.jpg

Täällä on ahkeroitu Joulupukin apulaisena niin paljon, ettei ole oikein ehditty postailla. Toisaalta kuvattomat kirjoitukset on tylsiä, siksipä en ole viitsinyt edes kirjoittaa mitään. Tämä Foxi-pipo jäänee meille, itselleni. Kuvassa se on Kiran päässä. Olen pienipäinen. Tein pipon vyötteen ohjeen mukaan ja jouduin purkamaan. Vähensin 4 silmukkaa ja korkeuttakin hieman. Nyt on hyvä.

Syy miksi minulla on tuota höpöhöpö lankaa on tässä: Kummipojalle menevä Haisuli. Lanka yllätti postiivisesti. Siitä tuli mukavan tuntuista pintaa ja siksi retkahdin ostamaan toisenkin kerän. Nyt minulla on lankaa vielä toiseenkin Haisuliin. Tai nuken turkkiin tai... 

270430.jpg

Muista joulujutuista yritin ottaa niitä "taidekuvia" mutta en onnistunut. Taidan julkaista megapostauksen jouluaattona klo 23.59. Tervetuloa silloin lukemaan. Tässä kuitenkin yksi taidekuva, josta vain asiaan vihkiytyneet arvaavat mikä on kyseessä.

270433.jpg

Tai saa kait muutkin arvata? Oikein arvannut ei sukulainen saa palkinnon joulun jälkeen. Vai pidänkö arpajaiset kaikkien arvanneiden kesken? Joo, niin tehdään aikaa arvata on jouluaattoon asti. Eli mikä on valkoinen kuvassa?

rand_ban.pl