Ensi viikon olen opiskelemassa Hämeenlinnassa Varga-Nemenyi- menetelmää, unkarilaista matematiikan didaktiikkaa. Saan vaivata aivojani vähän toisella lailla, kuin neuleharratuksessani ja lasten kanssa eläessä. Odotan kurssilta nimenomaan omien matematiikkaan liittyvien ajatusteni selkeytymistä. 

Matkalla ja tauoilla aion kyllä neuloa. Uusia aloituksia tuli heti kaksi, kun puuvillaneule valmistui. Kuvia en ole ehtinyt ottaa, mutta aloitus a) on pipo Kiralle Woolista. Ohje on kevät Novitasta sellainen piitkän piitkä. Mietin miksi heti lupasin tytöille pipot kun pyysivät. Lapsillani on päähineitä vaikka kuinka paljon. Tämä on ihan erityinen. Olen itse halunnut samanlaista ala-asteella. Sain kyllä pitkähkön pipon, mutten sellaista, josta saisi samalla kaulahuivin. Eli omia halujani tässä neuloskelen. Pitää varmaan tehdä vielä itsellekin :)).

132742.jpg

Toinen aloitus on neuletakki, myöskin Kiralle Tallinna Gin-langasta. Hirvittää niin, kuin myyjä lupasi, että 200g/noin 600m saa 6-vuotiaalle neuleen. Oli pakko aloittaa pienemmälle ensin. Saran neuleeseen vois sitten käydä ostamassa jotain vastaavaa lisää, jos ei lanka nimittäin riitä. Kiran väri on tuo keltainen.

120249.jpg

Tällä viikolla olen myös neulonut Fifiä vaaleansinisestä Kid Mohairista. Se tulee lahjaksi eräälle henkilölle.