edit. otsikko oli hävinnyt???

No tätä minä nyt neulon.

197807.jpg

Malli on Patonsin mallilehdestä, joka on ostettu Australiasta kesällä 1992. Ostin siellä käydessäni itselleni matkamuistoksi lankoja ja halusin ehdottomasti mallinkin ostaa sieltä. "Alkuperäinen" neule on tässä.

197806.jpg

Pidin silloin jättisuurista neuleista tai olikohan ne silloin jotenkin muotia? En muista. Lankaa meni hirveästi (yli kilo) ja käytin kaikki. Loput neuloin kaulukseen. Lanka on Patons Herdwick 8 ply. Hyvin on palvellut pahimpina pakkaspäivinä. Lanka on säilynyt hyvänä, ei nyppyjä, paitsi ihan pikkuisen salmiakkikuviossa, joka muodostuu neulomatta nostetuista silmukoista.

Sinisessä versiossa lankana on Tallinnasta ostettu Filatin Gin ja resorissa on Limboa. Neule tulee Saralle ja koko on noin 120cm. Tällä hetkellä lankaa on mennyt tasan kaksi kerää ja takakappale on valmis, etukappale ei ole ihan niin pitkällä kuin tuo TK kuvassa. Menen tällä viikolla siskoni kanssa Tallinnaan ostan yhden kerän lankaa lisää, jos löydän. Jos ei löydy niin teen varmaankin hihat sukkapuikoilla joka toisen kerroksen Ginillä ja joka toisen kerroksen Limbolla.

edit: Melkein kaikki aikoo osallistua Langattomaan Lokakuuhun. Onnea heille.  Mä en jaksa tällä kertaa olla mukana. On niin monta juttua jouluksi suunnitteilla että AION OSTAA LANKAA :) ellen sitten räjäytä lankapankkia  Tallinnassa ja morkkiksessa joudunkin osallistumaan....