408760.jpg

Sukat Nallesta, ohje SK 6-7/06 sukkaliite, lankaa kului 74 grammaa. Mallineule oli kiva tehdä ja aloin ymmärtää Kristeliä, joka sanoo haluavansa aina oppia jotain uutta neuloessaan sukkia. Sitä innostuneena tein toisetkin sukat (ja sitä samaa Nallea jäi) Eli alakuvassa olevat Rinsessa-sukat. Mallineule on Ullasta vähän muunneltuna. Koko noin 30 ja menekki 47 grammaa.

408759.jpg

Vieressä pinkit sormikkaat Kiralle. Malli oma. Selkäpuolella on helmineuletta, kämmenpuolella sileää. Lanka on Woolia. Nämä eivät kelvaneetkaan Hamstereihin, kun eka oli neulottu jo aiemmin.

No onneksi ei hommat ja lanka lopu. Siirryin harkinnan ja tauon jälkeen jälleen tähän. En ole vielä saavuttanut kohtaa, jolloin jouduin purkamaan, mutta ehkäpä pian :) Tuntuu hyvältä, kun jaksan taas innostua tästä neuleesta. Virheen jälkeen menee usein kauan ennen kuin saan otettua työn uudelleen käsiini. Neulon siis paitaa veljelleni ja jätän Hamsterikilvoittelun muille. Hurjia lukemia monet ovat saaneet kasaan. En kuitenkaan ole ostanut lankaa tässä kuussa.

408757.jpg