Pikkusisko jo valitti, etten koskaan päivitä blogia. Syynä työ kiireet, joita jo viime postauksessa sivusin. Aina ei ole ihan niin kiirettä, mutta silloin olen yrittänyt neuloa ja madaltaa verenpainettani. Tässä valmiita.

1360241.jpg

Sukat miehelleni. Online supersocke yksi kerä. Aloitin kärjestä, että sain käytettyä ihan kaiken. Heitin pois yhden "raitajakson". kun ei mennyt tasan sukkiin. Olen tyytyväinen siihen, että sain aika parit aikaiseksi. Ei ole pahoja heittoja.

1360242.jpg

Shetland Triangle Floricasta. Tämä on ollut jo pitkään käytössä. Viimeksi eilen kummipojan ristiäisjuhlassa.

Olimme lomalla oikeesti pohjoisessa. Koko muu perhe teki pohjoisennätyksen (minulla Karigasniemi)

1360248.jpg

En nyt jaksa ruveta arvuuttelemaan. Kuva on Saariselältä. Nautimme lumesta ja yhdessäolosta. Kiitos vielä mummulle ja papalle seurasta ja lasetenhoitoavusta.

1360246.jpg

Tässä allekirjoittanut tauolla Kira 6v:n kanssa. Laskettelin ensimmäistä kertaa noin 20 vuoteen. Pikkuisen oli itseluottamus välillä hukassa. Vannoin jo myyväni kamat kokonaan pois. Sain kuitenkin lupauksen ensi vuodelle. Aloitan kurssilla, tavoitteena sinisten rinteiden hallinta :). Tytöt kyllä jaksoivat kummasti odotella äitiä rinteen alla. Ja sain aplodeja useaan kertaan, kun pääsin rinteet alas. Reissun aikana autossa valmistuivat nuo alussa nähdyt sukat. Tein myös pipon, jonka sai mummu, koska oli minulle liian suuri. Siitä ei ole kuvaa. MAlli oli Modan Klassikkoneuleet lehdestä.

Tällä hetkellä työn alla on Rosalle pusero. Päätin tehdä hihat samalla kertaa, koska usein minulla jää toinen hiha mystisesti kesken, enkä muista enää tekemiäni säätöjä....

1360244.jpg

Joo resorit on eri lankaa, koska pelkään ettei varsinainen riitä. Olis varmaan riittänyt, koska takakappaleeseen meni vain yksi kerä. Malli on sovellettuna Novita 2001/6.

Monta keskeneräistä lojuu neulekorissani. Silti uuden aloittaminen on aina niin ihanaa.... uudessa Ullassa oli monta ihanaa neuletta. Varsinkin molemmat huivit olivat ihania. Kiitos tekijöille ja suunnittelijoille. Löysin myös elieln yhden vanhan Novitan lehden, jossa oli piiiitkän neuletakin ohje. Se oli ihana. Joku minussa alokoi haluta kokopitkää takkia. Ihan sekava ajatus. Kukahan senkin neulois, jos siihen langat ostaisin??? Viime viikonloppuna kävin pikkusiskon kanssa Kädentaidot messuilla. Mukana kotiin tuli Debbie Blissiä (ihanan vihreetä Keeppiin), kahdet välikoon sukkikset (2,75 ja 3,25) sekä koruntekijöille kuminauhaa. Että sellaista täällä. Neulomisiin.