rand_ban.pl

 

308716.jpg

Laukku lähti kummitytölle lahjaksi. Heidän perheensä ei lue tai tiedä blogistani eli tämän voi näyttää. Laukku on Novitan Huopasesta. Ohje on sovellettu ja yhdistelty siitä Novitan talvilehden laukusta ja Dropsin sivuilta löytyvästä ohjeesta. Samalla tämä hiljaiselo blogissa pikkuhiljaa päättyy.

Viikonloppuna juhlittiin viimeiset synttärit tältä vuodelta. Kahdeksassa viikossa pidin yhdeksät erilaiset synttärit. Oli mummoille, kummeille ja lastenkutsuja. Huhhuijaa. Ensi vuonna ei taida enää työelämän kanssa yhdessä onnistua. Tämän viikon olen sitten toipunut. Ja ollut kaamosväsynyt.

Vesirokkoa ei näy vielä. Huomenna päivällä pitäis lähteä mummolaan, eli huomisiltana saa näppylät tulla. Siellä voi sairastaa ja äitikin voi keskittyä vain sairaanhoitoon. Joulun tekee sitten muut.

Synttäreiden ohella joulukuuhun kuuluu tietysti monenlaiset juhlat. Eilen illalla olimme eskarilaisemme koulun kuusijuhlassa. Hyvän juhlan olivat saaneet aikaan, kaikki vanhanaikaiset jutut olivat mukana. Mariat ja Joosefit ja tonttunäytelmäkin.

308736.jpg

Nämä menevät naapuriin ja

308737.jpg

samoin tämä. Pikalahjoja, kun eilen muistin, ettei näille lapsille oltukaan keksitty vielä mitään. Olemme heidän pikkusiskonsa kummeja. Kummilapsi oli kyllä listalla alusta alkaen.Tumput oli jo valmiina, mutta koristelin niitä vähän lisää. Omille lapsille tumpuista tuli liian isot. Ja vanhimmaisemme on jo päättänyt pitää enemmän sinisestä.

Blogi hiljenee nyt jouluksi.

Kaikille lukijoille rauhallista joulua ja turvallista matkaa niille, jotka matkustavat jonnekinpäin joulua viettämään.

ps. Teen postauksen, jonka julkaisuajankohta on 24.12. klo 23.59. Siinä paljastuu mikä tämä on?270433.jpg

Siis vieläkin saa arvata. Arvon jotain palkinnoksi kaiikien arvanneiden kesken. Jos joku arvaa oikein saa varmasti palkinnon.