Ensin Fo:n esittely. Tässä on ulkohousut, joista puuttui vain langanpäiden saksiminen. Todennäköisesti jäivät ufoksi, koska isosiskon samanlaiset housut ovat ihan paloina. Ne jäivät tekemättä, koska vanhatkin sopivat ja äidin ompeluinnostus lopahti.

86550.jpg

Tässä on sitten housut valmiina odottamassa nuorinta kuluttajaa parin vuoden päästä tai ehkä jo ensi vuonna.

Sadepäivän ratoksi, ja koska minulla oli vain yksi lapsi hoivassani ajelin Menitan Outletiin. Sieltä mukaan tulivat nämä mukavat ystävät (3e/50g)

86553.jpg

Lauantain ruoka oli vielä mietintä myssyssä. Siispä markettiin. Kierros lankahyllyn kautta ja mukana kotiin tulivat nämä. Mielessäni oli Helminallen kehut Ullassa olleesta mallista. En taida omistaa oikean pituisia pyöröjä eli odottamaan jäävät, mutta katsotaan. Veikkaan, että valmistuu ensi kesäksi, muuta toivon kuitenkin tanssivani jussina tämä paita päällä.

86555.jpg

Illalla jännätään sitten sekä Suomen jääkiekkojoukkueen, että Lordin puolesta. Toivottavasti peli on sopivan jännä ja Suomi voittaa. Toivon myös, että Lordin show menee hyvin (ne pyrot ym). Siitä voittamiseesta en nyt lähde mitään veikkaamaan. Viisut olivat ennen jotain niin suurta *huokaus* Vieläköhän se kasetti löytyisi, jolle nauhoitin kaikki biisit. Vuosi saattoi olla 1980 tai jotain sinnepäin *virn*.