Yritin eilen kahdesti kirjoittaa postausta, mutta vuodatus ei ottanut vastaa. Helle on varmaan kuormittanut vuodatusta liikaa...

Kävin eilen Espoon neuletapaamisessa. Turhaan jännitin, ihan leppoisaa oli. Menen varmaan toistekin, jos aikataulu sopii perheen menoihin. Terveisiä vaan kaikille mukana olleille.

Ylösalaisneule on purettu ja aloitettu kerä nro kaksi uudestaan. Tsekkasin Sellon Prisman tenneseet. Siellä ei ollut samaa värjäyserää, kuin ne mitkä ostin Olarista eli jätän viimeiseksi tuon kovan onnen kerän ja neulon hihat sitten kerällä nro neljä. (olen varannut lankaa 5 kerää) No enää ei harmita niin paljon kuin toissapäivänä.

Saran Suvipaita on hihojen kiinnitystä vaille valmis. Langanpäitäkin olen jo päätellyt mikä on minulle harvinaista. Kuvien kanssa varmaan ensi viikolla. Huominen päivä menee pakkaillessa ja viikonloppu hyttysiä tappaessa Keski-Suomessa Pyltsillä . Pitää varata mukaan iso määrä Zyrteciä ja Etonoa niin emme raavi itseämme turvoksiin.

Saran paita on vähän jäänyt kun iltaisin olen värkännyt yhtä lahjahommaa. En vielä kerro siitä enempää, kuin ettei se ihan vielä ole valmis. Näytän siitäkin sitten kuvia, kun lahjan saaja on sen saanut ettei ylläri mene pilalle.

Hauskaa juhannusta kaikille. Pysykäähän pinnalla.