Niinpä tänään on jälleen sellainen päivä, jolloin aamulla tuntuu maanantailta ja lounaan jälkeen alkaa viikonloppu häämöttää mielessä.

Eilen sain jotain valmiiksi asti. Olisiko paidan nimi Lordi. Ompelin sitä kokoon Euroviisujen aikana. Aika jännittävää oli ollut, koska hihan saumoja piti korjata. Oli pistot poukkoilleet väärin paikkoihin. Käyttötarkoitus on ihan arkivaate itselle, lanka 7-veljestä, malli vanhasta Novitasta vuodelta 2000. Kaulus jäi minun makuuni vähän matalaksi. Saattaa olla, että sitä vielä korotan.

90254.jpg

Kiran pitsineule Suvista edistyi illalla tämän verran. Aika hyvin on käsiala pysynyt kurissa. Mittailin nimittäin leveyttä ja sitä mitä sen piti olla. Yleensä käsialani on pyörönä löysempää kuin edestakaisin neulottuna. Kohta on kädentien kavennusten vuoro. Pitsineuleen mallit on uusimmasta Suuri Käsityö- lehdestä ja kaavan otin Novitan kevätnumerosta koko 110. Eli sittenkin säädän niitä silmukoita vaikka en olis halunnut. Mutta toisaalta nyt minä olen tyytyväinen ja lapsikin vaikuttaa ihan onnelliselta.

90255.jpg