Olemme palanneet arkeen ja kotiin. Matka mummolaan onnistui, mutta lomanen Turussa epäonnistui. Lapset olivat lähtöpäivänä kaikki kolme kuumeessa (39,2) eli Turku sai jäädä. Oltiin tyytyväisiä, että päästiin sentään mummolaan.

Koska lapset olivat olleet kipeitä niin niitähän ei voinut viedä ulos. Mummolassa ei äidin tarvinnut tehdä ruokaa eli äiti neuloi... tulostakin syntyi. Tässä vähän kuvia. Ensinnäkin tein jo autossa etukappaletta 7-veljestä langasta itselleni. Päätin neuloa sitä niin kauan kuin mukana olevat langat riittää. Tähän asti pääsin. Silloin oli lauantai.

66743.jpg

Malli Novita 3/2000.

No sitten piti keksiä jotain muuta. Olin käynyt hiplaamassa lankoja kiirastorstaina paikallisessa lankaliikkeessä. Sanoin jo sisään mennessä etten osta mitään. "Ne kuuluisat viimeiset sanat varmaan"... Mukana ulos tuli kuitenkin vain kaksi kerää Marks&Kattensin Clown sukkalankaa. Siitä tulee sukat miehelleni. Lankaa piti tietysti päästä heti kokeilemaan, mutta sopivia puikkoja ei enää mummolassa ollut eli oli pakko antaa langan odottaa kotiin asti. Eilen illalla päästin pahimmat höyryt langasta ulos.

66744.jpg

Siitä tarttui vähän väriä käsiin, muuten tosi mukavaa neuloa. Puikot ovat 2,5.

No kun en saanut neulottua sukkia piti keksiä jotain muuta. Olen ihan ensimmäisiä kertoja toisten blogeja lukiessani kiinnittänyt huomiota Clapotikseen. http://blogit.hernekeppi.fi/clapotis.php Eli päätin kokeilla sitä. Siihen tuli kyllä himo ja neuloin ihan sumussa. Clapotikseni valmistui kotimatkalla autossa ja hyvä tuli oikein ihana.

Lanka on vanhoja noin kymmenen vuotta sitten Korialta ostettua Floricaa sitä oli 174 g ja lankaa kului 165g eli tähteelle ja 9g. Puikko oli numero 5.

66745.jpg

Kuvaaja Sara 6v.

Nyt pitää totuttaa aivot taas arkeen ja siihen ettei koko ajan  heiluta puikkoja. Ja Käsienkin pitää antaa vähän levätä ettei todellakaan se jännetupin tulehdus iske. Olen kyllä venytellyt ahkerasti.