Tunnustaudun jalkapallon seuraajaksi. Tänään alkavat minun seitsemännet kisani eli muistan  itse varmasti seuranneeni jo 1982 kisoja, mutta älkää kysyko missä ne olivat tai kuka voitti. Italialla oli parhaimman näköiset pelaajat :) muuten suosikkini taisi olla Hollanti.

Samoin tänä vuonna suosikkejani on Hollanti ja Ruotsi. Harmi kun Tanska ei päässyt kisoihin. Toivottavsti lapset kestävät vanhempien kisastudioilun. Mieheni kanssa nämä ovat kolmannet "yhteiset" kisat :)

Kisalangakseni olen valinnut Suvi-langan. Saran pusero valmistuu kovaa vauhtia, ja seuraavaksi otan käsittelyyn Tenneseen ja siitä ylösalaisneuleen Ullasta.

Tämän jälkeen jatkan puuvillalangan ihmeellisessä maailmassa. En todellakaan ole koskenutkaan puuvillaan moneen vuoteen. Siitä on aina tullut minusta liian löysää ja epätasaista. Villa ja muut kuidut antavat enemmän anteeksi käsialaa. Suvia neuloessani muistin yhdet lahjoituslangat, jotka olen saanut tädiltäni. Väri vaalea oranssi ja koralli ajattelin yhdistää punaiset Suvit siihen ja ehkä ostaa jotain keltaista lisäksi. Katsotaan kunhan pääsen siihen asti ja kaivettua langat kaapista. Tähän asti ne ovat olleet korissä "yök". Lahjalangoissa ei ole vyötteitä, mutta jotain Novitaa ne varmasti ovat. Paksuus täsmää Suvin kanssa. Olisivatko Alabamaa? Muistaako kukaan sitä lankaa? Onko Suvi korvannut Alabaman vai onko Suvi jotain uutta? Minusta ei tunnu kovin erilaiselta.

Ai niin otan ehkä Kip-neuleekseni kesäretkelle sittenkin välityön eli mieheni sukat. Siinä kun ei tarvi ajatella.... No ehkä Saran suvikin tulee mukaan. Se on jo kainaloissa menossa. Ja pyörollä käsialani on kyllä vähän löysähköä. Pitää olla tarkkana sitten sen Tenneseen kanssa...

No niin ja nyt pakkaamaan ja illalla kohti Humppilaa, jonne kesäretkemme suuntautuu.

edit: Humppilassa on tämmöinen paikka mitenkähän minun käy?

Hauskaa viikonloppua!