1002277.jpg

Pikkusisko oli tilannut toiset 8 addin puikot. Lupasin ostaa ne. En ole vielä maksanut puikkoja, mutta kun ne saapuivat kuun alussa kotiini oli näitä päästävä kokeilemaan. Mitään kaseilla neulottavaa ei tietysti talossa ollut(?). Marssin markettiin ja Mamboa löytyi. Tässä hämärä kuva Mambo-huivista itselle ja syylliset puikot kimaltelevat keskellä.

Oli ihanaa saada nopeasti valmista ja niinpä Mamboa saapui talouteemme nopeasti lisää:

1002267.jpg

Pipo ja huivi-setti Saralle.

1002273.jpg

ja Kiralle.

Kummityttö pyysi jo viime talvena Rasta-pipoa. En löytänyt ohjetta enka  seiskaluokkalaiselle uskaltanut alkaa soveltamaan. Tänä syksynä löysin ohjeen kirjasta "Hetaleita poropeukaloille". Lankana Novitan Kuura. Pariksi pipolle tein kämmekkäät. Kerrankin kulutin koko kerän. (heitin kolme metriä lankaa roskiin).

1002274.jpg

Syysloman aikana alkoi pakastamaan ja äidille tuli kiire tarkistaa villasukka tilanne. Lasten jalat ovat kasvaneet! Eli matkalla mummolaan ja takaisin suihkittiin näitä. Valmiiksi tuli Rinsessa-mallineuleella Kiralle sukat koko noin 30. Nämä oli alunperin tarkoitettu Saralle, mutta en vain malttanut tehdä tarpeeksi pitkästi ennen kärkeä. Väkisin jäivät pieniksi. Toinen pari vielä vastusti kamalasti ennen kuin suostui olemaan samanlainen kuin ensimmäinen sukka. Purin kärjen neljästi ennen kuin sain sukat samanlaisiksi. Ihan hävettää tunnustaa, että olin niin huolimaton. Lankana on Nalle Colori.

1002281.jpg

Sitten piti keksiä Saralle, joka oikeasti tarvitsee sukkia uusi malli. Koska samanlasia ei kannata tehdä. Kukaan ei tunnista omiaan kiireisenä talviaamuna, jos väri ja malli ovat samat. Saran sukkiin valitsin sitten malliksi Idan-sukat. (48s) Ohje löytyy tästä blogista Maaliskuulta 2007.

1002278.jpg

Seuraava bloggaus varmaan jo joulutunnelmissa. Nyt lunta odotellessa neulomisiin.