Lomailu on kiireistä aikaa, ei ehdi edes blogia päivittämään... Nyt on hiljainen hetki. Nuorin nukkuu vielä päiväunia ja isommat isi vei uimaan.

"Lanka tulee langan luo"

Mummolasta mukaani lähti kavereita sille sinapin väriselle langalle.

132740.jpg

Nämä Woolit taas lähtivät mukaani synttäriajelullani Korialle. Olimme Kotkassa toisissa juhlissa ja ei ollut liian pitkä koukkaus kurkata millainen uusi Korian tehtaanmyymälä on. Tarjouslankoja ei kovin paljoa ollut, mutta näinpähän syksyn uutuudet. Kauniita värejä on Teddyssa. Pitää varmaan vielä yksi pontso tehdä tai ehkä kaksi punainen, oranssi tai ehkäpä vielä  merensinivihreäkin...

132742.jpg

Näistä olen luvannut tehdä pipot tytöille ne piiiitkät viime kevään Novitasta. Ostin myös 3 kerää Kid Mohairia. Siitä tulee joululahjaksi Fifi eräälle henkilölle.

Valmistakin on tullut 

132745.jpg

Tässä oma eka Fifini. Huivi jäi hiukan pieneksi. Koko kastelemattomana 80x150cm. Olisin toivonut siitä vähän leveämpää. Isommat puikot olisivat ehkä auttaneet, nyt tein 5mm pyöröllä. Auttaisiko kasteleminen? Ei ole oikein kokemusta mohairista saati sitten huiveista.

132735.jpg

Tässä vielä Saran Suvi-neule. Kuvassa näkyy pääntie hyvin. Siihen olen tyytyväisempi kuin Kiran vastaavassa. Kiran paidassa samanlainen pääntie lörpöttää.  Pitäis vähän purkaa ja tehdä uudestaan samanlailla kuin tässä. Eli minulla oli joustineuleessa 3mm puikot ja sitten sileän tein 3,5mm puikolla