Sain haasteen Meemiin, joka oli tälläinen:

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla vähintään virke kustakin ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi bloggaaja, paitsi haastajasi.

Kiitos haasteesta Susanna L-A. Tässä tarina. En saanut siihen oikein päätä, mutta häntiä kylläkin :)

Aamupäivä vietettiin etsien kadonneita avaimiani. Onpa harvinaisen hyvä neuvo... Sisustuksessa suosin kustavilaisuutta. Ikkunat jäivät pesemättä.

Haaste menee sitten Katiijalle, SirpaLeelle ja Villasukalle.

 

Muuten elämässä siirrytään nyt loma-arkeen eli elämään ilman kerhoja yms. muita sellaisia. Suvi-pusero saattaapi olla jo huomenissa esittelyssä. Se on muuten valmis paitsi pääntie. Kun ei ole sitä ohjetta niin en tiedä minkälainen säätö siitä vielä tulee. Välityösukatkin edistyivät tänään urheilukentän laidalla, kun ei tarvinnut juosta Rosan perässä. Mummu ja Pappa olivat käymässä.

Siitä allergia-asiasta vielä tähän loppuun. Oireet on saatu nyt helpottumaan Zyrtecillä ja kortisonilla. Nyt alkaa se "kiva" vaihe eli aiheuttajan metsästys. Siis jos ei olekaan se kananmuna. Ylppäreissä ei annettu lapsen mitään kakkuja syödä. Onneksi joka paikasta löytyi jotain sopivaa. No katellaan. Nyt neiti on nukkunut yöllä ja se on ihanaa!