Minulla on vapaa päivä. Vain yksi lapsi tänään kotona. Isommat ovat yökylässä tädin luona. Mies on omalla retkellään. Unelmaako? No joo, nyt Rosa nukkuu, mutta hereillä ollessaan istuisi mieluiten äidin sylissä. On pieni aivan ymmällään, kun koti on niin hiljainen, eikä ole siskoja. Iltasella menemme kyläilemään Tätilään. Siin minun tätini luo. Siellä on Rosalle sylejä, mummukin käymässä.

Vietin "Vapaa Päivää" käymällä Soukan Menitassa (*nauraa itselleen*). Meni hermo Tallinnassa ostettujen Gin-lankojen (Filati) kanssa. En siis uskonut, että 200g voi saada 6-7 vuotiaalle paidan. Kävin ostamassa lisää uutta lankaa. Löysin Limboa (shoeller stahl). Värisävyt niin lähellä kuin vain voi olla, kyseessä on kuitenkin eri tehtaan lanka. Kun projektit on valmiina niin voin kertoa paljonko uutta ja vanhaa lankaa jäi kasvattamaan varastoa.

Käytin tänään tätä eka kertaa. Sain heti tilauksen samanlaisesta. Pyysin palkaksi 8 nro addin pyöröt :) 

165930.jpg

Alemmassa kuvassa näkyy koko paremmin. Huivi tuntui vähän liian pieneltä, laitoin sen soljella kiinni edestä. Hieno.

165932.jpg

Lupailin päivitystä "kuumista" keskeneräisistä. Tässä vilaus hys hys- projektista...

165934.jpg

Toinen hyvin edennyt homma on tämä Leskenlehti-huivi. Lankaa on kulunut nyt 50g ja pituus pingottamatta on 110 cm. Onko kenelläkään tietoa/arvauskta paljonko neule venyy pingotuksessa? En halua ylipitkää huivia, mutten liian lyhyttäkään....

165933.jpg